Από εκεί που δε προλαβαίναμε να παρουσιάζουμε tablets από παλαιότερες MWC, πλέον οι νέες κυκλοφορίες στη συγκεκριμένη κατηγορία γίνονται με το σταγονόμετρο.

Η Lenovo είναι μία από τις εταιρείες που συνεχίζουν απρόσκοπτα την κυκλοφορία νέων μοντέλων, και στη φετινή έκθεση παρουσιάζει τη σειρά Tab 4 η οποία περιλαμβάνει 4 tablet, στην προσπάθεια της εταιρείας να καλύψει τις διάφορες τιμολογιακές κατηγορίες με βάση και τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών.

 

Τα πρώτα μοντέλα της σειράς Tab 4 κυκλοφορούν σε δύο διαστάσεις, 8 και 10 ιντσών, με τις τιμές τους να αναμένεται να κυμαίνονται κάτω από τα €299. Με όμορφο σχεδιασμό, και τα δύο μοντέλα προσφέρουν ήχο Dolby Atmos, και στο εσωτερικό τους βρίσκουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm με 2GB μνήμη. Στην εμπρόσθια όψη υπάρχουν στεροφωνικά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos, κάτι που σημαίνει ότι η Lenovo δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αναπαραγωγή βίντεο.

 

Τα Plus μοντέλα έρχονται αναμενόμενα με Plus χαρακτηριστικά όπως Full HD οθόνη είτε μιλάμε για το μοντέλο των 8 είτε των 10 ιντσών ενώ ξεχωρίζουν για τον όμορφο dual glass σχεδιασμό τους. Αρκετά λεπτά και ελαφριά, στο εσωτερικό τους κρύβουν τον οκταπύρηνο Snapdragon 625 με μνήμη που φτάνει τα 4GB ενώ και εδώ η εμπρόσθια όψη διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos. Η αυτονομία σύμφωνα με την Lenovo φτάνει τις 12 ώρες.

 

P1100716.jpg

 

P1100711.jpg

 

Και τα δύο μοντέλα δίνουν τη δυνατότητα πρόσθετης αγοράς ενός "παιδικού πακέτου" το οποίο έρχεται με μια προστατευτική θήκη για τα χτυπήματα , ένα μπλε φωτάκι φίλτρου αλλά και ένα ζευγάρι από πολύχρωμα και ανθεκτικά στις γρατσουνιές αυτοκόλλητα 3Μ. Επιπλέον και για ενίσχυση της παραγωγικότητας, όλα τα tablet μπορούν να μετατραπούν σε ένα 2-σε-1 Android εργαστήριο με την προσθήκη του προαιρετικού πακέτου παραγωγικότητας με πληκτρολόγιο Bluetooth, το οποίο συμπληρώνει την εμπειρία παραγωγικότητας του Lenovo Tab 4. Tο περιβάλλον χρήσης περιλαμβάνει μια γραμμή εργασιών για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων, υποστήριξη για κοινές συντομεύσεις πληκτρολογίου, και βελτιστοποίηση για τις λειτουργίες του ποντικιού και του πληκτρολογίου.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Tab 4 8" και 10" θα κοστίζουν €169 και €179 αντίστοιχα ενώ οι τιμές των Plus εκδόσεων έχει οριστεί στα €259 και €299.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt