Πέραν των IdeaPad, η Lenovo παρουσίασε και τα νέα της ThinkBook κατά τη διάρκεια της CES 2023 του Λας Βέγκας.

Από αυτά όπως ήταν αναμενόμενο ξεχώρισε το ThinkBook Plus Twist, ένα επαγγελματικό laptop που δίνει έμφαση στην ευελιξία και τη λειτουργικότητα, αφού έρχεται όχι με μία αλλά με δύο οθόνες: μία OLED αφής 13,3 ιντσών 2.8K και μία έγχρωμη e-Ink 12 ιντσών. Καθεμία εξ αυτών καταλαμβάνει κι από μία όψη στο κάλυμμα του laptop, με τη μεταξύ τους εναλλαγή να γίνεται χάρη στον ειδικό μηχανισμό οριζόντιας περιστροφής 360ο.

Το τεράστιο πλεονέκτημα του ThinkBook Plus Twist είναι πως δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να το εκμεταλλευτεί όπως εκείνος θέλει, ως laptop, tablet, reader ή ατζέντα. Ενσωματώνει επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς και Windows 11 ενώ είναι εξοπλισμένο και με κάμερα FHD.

image.jpeg.08810d5751b825bc4f4bb4a0d6cd2da5.jpeg

Σειρά πήρε το ThinkBook 16p Gen 4, το ισχυρότερο ThinkBook που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Η Lenovo το έχει εφοδιάσει με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel Core H, προαιρετικά γραφικά NVIDIA GeForce RTX 4060, επιλογή πάνελ 3.2K στα 165 Hz και τις 16 ίντσες με Dolby Vision, μνήμη DDR5 και διπλό SSD. Από τα παραπάνω, αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πλέον απαιτητικές συνθήκες multitasking, τη στιγμή που η μπαταρία του είναι -αυξημένης- χωρητικότητας 80 Wh για βελτιωμένη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση.  Σημειώστε πως η κάμερα έχει αναβαθμιστεί σε FHD ενώ τα ηχεία φέρουν την υπογραφή της Harman Kardon.

Παράλληλα η Lenovo παρουσίασε τα νέα της περιφερειακά Lenovo Magic Bay. Πρόκειται για μια σειρά που περιλαμβάνει webcam 4K, φως 200 lux και 4G LTE και συνδέεται μέσω pogo pin γλιτώνοντας τον χρήστη από τον βραχνά των καλωδίων. Επιπρόσθετα, είχαμε ντεμπούτο και για το ThinkBook Wireless Dock για το ThinkBook 13x Gen 2 (το τελευταίο είχε παρουσιαστεί στην περυσινή CES), ένα προαιρετικό αξεσουάρ που προσφέρει ασύρματη φόρτιση 65 W και συνδέεται με το laptop μέσω Wi-Fi 6 και Power-by-Contact.

image.jpeg.fa255e5ff6e93c576fae58d86a3ca3ee.jpeg

Οι business ανακοινώσεις της Lenovo έκλεισαν με το ThinkCentre neo 50q Gen 4, ένα συμπαγές desktop σε ένα σώμα όγκου ενός λίτρου, που λανσάρεται ως μία απίστευτα ευέλικτη λύση για επιχειρήσεις. Ενσωματώνει επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς, μνήμη DDR4 έως και 32 GB, δίσκους SSD και HDD και συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E.

  • Like 1