Το κόστος του gaming laptop θα ξεκινά από τα $1329 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβρη.

Η Lenovo επεκτείνει τη σειρά Legion κυκλοφορώντας το gaming laptop Legion Slim 7i. Σύμφωνα με την εταιρία, το Slim 7i είναι το λεπτότερο laptop από κάθε άλλο Legion που έχει κυκλοφορήσει. Το Slim 7i ζυγίζει μόλις 1.86kg, χρησιμοποιεί τεχνολογία Nvidia Advanced Optimus και μπορεί να εξοπλιστεί με κάρτα γραφικών GeForce RTX 2060 Max-Q.

Χάρη στην τεχνολογία Advanced Optimus, το Legion Slim 7i μπορεί να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια χρήσης εφαρμογών χαμηλών απαιτήσεων ή να αυξάνει τις επιδόσεις σε προγράμματα και παιχνίδια που απαιτούν την αυτόνομη κάρτα γραφικών. Στη θεωρία, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε βελτιωμένη αυτονομία μπαταρίας αλλά και υψηλότερα frames κατά τη διάρκεια του gaming. Επίσης, η ενσωματωμένη τεχνολογία Max-Q Dynamic Boost επιτρέπει στο σύστημα να μετατοπίζει τη διαθέσιμη ισχύ από τον επεξεργαστή στην κάρτα γραφικών όταν ο χρήστης παίζει παιχνίδια. Επιδόσεις που μπορεί να αυξηθούν έως και 10%.

Το Legion Slim 7i έχει μπαταρία 71WHr, η οποία μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 7.75 ώρες ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει και λειτουργία ταχείας φόρτισης. Για να διατηρηθεί χαμηλά η θερμοκρασία, η Lenovo έκανε το σύστημα ψύξης 31% μεγαλύτερο, αυτό σημαίνει ότι η εισαγωγή αέρα αυξήθηκε κατά 115% σε CPU και GPU, σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις.

Το Legion Slim 7i διαθέτει επεξεργαστή 10ης γενιάς Intel Core i9 HK-series, έρχεται με αποθηκευτικό χώρο έως 2TB SSD, μνήμη RAM έως 32GB και πολλές επιλογές για την οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει έκδοση με οθόνη 4K, ρυθμό ανανέωσης 60Hz και φωτεινότητα 600nits ή ακόμη και οθόνη Full HD με 144Hz. Όλες οι οθόνες υποστηρίζουν Dolby Vision ενώ την ίδια στιγμή το gaming laptop της Lenovo διαθέτει και υποστήριξη Dolby Atmos.

Εκτός από τον φωτισμό RGB που βρίσκεται στο νέο πληκτρολόγιο TrueStrike το οποίο κατασκευάζει η Corsair, το gaming laptop διαθέτει επίσης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί ενεργοποίησης ενώ έρχεται εξοπλισμένο και με κάλυμμα για την webcam, όταν ο χρήστης δεν τη χρησιμοποιεί. Το Slim 7i θα διατίθεται σε χρώμα γκρι και τιμή από $1329.