H Lenovo αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Nintendo Wii, παρουσιάζοντας υπολογιστή με τηλεχειριστήριο, που χρησιμοποιείται και ως controller παιχνιδιών με αισθητήρα κίνησης.

 

Το Lenovo IdeaCentre A600 δανείζεται επίσης εμφανισιακά και λειτουργικά στοιχεία από τον Apple iMac. Έτσι, καταφέρνει να συνδυάσει monitor και επεξεργαστή παρουσιάζοντας ένα αρκετά κομψό σύστημα το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα στην μεγάλη ετήσια έκθεση τεχνολογίας Consumer Electronics Show (CES) από τις 8 μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου στο Las Vegas.

 

Διαθέτει ασύρματο χειριστήριο το οποίο θα λειτουργεί όπως ακριβώς το Wii Remote, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη του IdeaCentre A600 να παίξει τένις ή μπόουλινγκ όπως και οι παίκτες του δημοφιλέστατου Nintendo Wii.Επιπλέον, το τηλεχειριστήριο του IdeaCentre A600 χρησιμοποιείται και σαν ασύρματο ποντίκι που μπορεί να λειτουργεί κουνώντας το στον στον αέρα αλλά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

 

Τέλος, το τηλεχειριστήριο του Lenovo IdeaCentre A600 μπορεί να λειτουργήσει και σαν VOIP handset, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο και βολικό σε όσους χρησιμοποιούν το Windows Live ή το Skype.To IdeaCentre A600 έχει οθόνη 21.5΄΄, Intel Pentium Dual Core ή Core 2 Duo mobile επεξεργαστές, μέχρι 4GB RAM και μέχρι 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο.

 

Source.png Πηγή: pcw.gr