Με το X1 Titanium Yoga να έχει πάχος μόλις 11 χιλιοστά

Τον κατάλληλο τρόπο φαίνεται να βρήκε η Lenovo, θέλοντας να μειώσει το βάρος των συσκευών της και παράλληλα να μην χάσουν την στιβαρότητά τους, καθώς άρχισε να προσθέτει τιτάνιο για να δημιουργήσει "το λεπτότερο ThinkPad μέχρι τώρα". Το νέο της X1 Titanium Yoga μοντέλο έρχεται με πάχος μόλις 11 χιλ, οθόνη 13,5 ιντσών χαμηλής κατανάλωσης με Dolby Vision HDR και Dolby Atmos. Είναι επίσης το πρώτο laptop 2 σε 1 που υποστηρίζουν Dolby Voice για να εξομαλύνουν τον ήχο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

Δυστυχώς η εταιρεία ήταν πιο συγκρατημένη στις πληροφορίες που μοιράστηκε για τη νέα σειρά, αλλά μάθαμε πως θα περιλαμβάνει το ThinkPad X12 Detachable, με υποστήριξη stylus και αποσπώμενη οθόνη 12,3 ιντσών. Μετά είναι και τα ThinkPad X1 Carbon και X1 Yoga που έρχονται εξοπλισμένα με οθόνες σε αναλογία απεικόνισης 16:10, φίλτρα μπλε φωτισμού και καλύτερη ανίχνευση παρουσίας. Παρόλα αυτά, μόνο το X12 Detachable έχει υποστήριξη Dolby Voice που βοηθάει σημαντικά στην ποιότητα βιντεοκλήσεων.

Όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα θα έχουν την επιλογή γα ενσωματωμένο 4G/5G modem όπως και WiFi 6 για καλύτερη ασύρματη σύνδεση. Όλη η σειρά θα έρχεται με Intel chip 11ης γενιάς με ενσωματωμένη Xe κάρτα γραφικών που θα ικανοποιήσει όσους τα προμηθευτούν για επαγγελματική χρήση. Επίσης όλα τα μοντέλα θα έχουν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο power button όπως και γενικά βελτιωμένη ασφάλεια.

Τέλος έχουμε τιμές και ημερομηνίες διάθεσης, με τα Titanium Yoga και X12 Detachable να κυκλοφορούν εντός του μήνα, με τιμές εκκίνησης στα $1,899 και $1,149 αντίστοιχα. Τα X1 Carbon και X1 Yoga από την άλλη αναμένονται τον Φεβρουάριο, με τα βασικά μοντέλα να ξεκινούν από τα $1,429 και 1,569 πριν από επιλογές.

  • Like 1
  • Thanks 1