Η απόπειρα της Lenovo φαίνεται να είναι η απάντηση της εταιρείας στο Steam Deck της Valve και το Nintendo Switch

Μια ενδιαφέρουσα διαρροή εντοπίστηκε στην ιστοσελίδα της Lenovo, από την οποία μάθαμε την ύπαρξη του Legion Play, μια φορητή κονσόλα με Android λειτουργικό. Η κονσόλα φαίνεται να είναι η απάντηση της εταιρείας στο Steam Deck της Valve και το Nintendo Switch, με πληροφορίες από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή να κάνουν λόγο για κυκλοφορία κατά τη MWC 2021, κάτι το οποίο παραμένει ένα μυστήριο ως προς το γιατί δεν κυκλοφόρησε.

Lenovo-Legion-Play-front.jpg

Το Legion Play περιγράφεται ως μια Android cloud gaming κονσόλα σχεδιασμένη για ΑΑΑ τίτλους, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν mobile games και να κάνουν stream τα παιχνίδια τους από το PC. Η συσκευή περιέχει Full HD οθόνη 7 ιντσών 16:9 και με υποστήριξη HDR 10. Επίσης περιλαμβάνονται δύο ηχεία, μη αποσπώμενα κουμπιά χειριστηρίου και μπαταρία 7,000 mAh.

Lenovo-Legion-Play-back.jpg

Τέλος, η κονσόλα φαίνεται να τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση Android και πιθανότατα θα υποστηρίζεται η πλατφόρμα GeForce Now της Nvidia, ενώ ακόμη αναμένεται να μάθουμε ποιες άλλες game streaming υπηρεσίας θα υποστηρίζονται, όπως και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

  • Like 2