Λίγο πριν ανοίξει για ακόμη μία χρονιά τις πύλες της η έκθεση CES, η LG αποκάλυψε την ανανεωμένη σειρά φορητών υπολογιστών Gram (2018).

Με τη σειρά Gram, η LG δίνει έμφαση στην κομψή σχεδίαση και στη φορητότητα, αλλά και στην ανθεκτικότητα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι τα νέα της notebooks ικανοποιούν τις στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-ST 810G.
Σε αυτό βοηθάει και ένα ειδικό κράμα με την ονομασία “nano carbon magnesium” που χρησιμοποιείται συχνά στην αεροπορική βιομηχανία επειδή επιδεικνύει υψηλή αντοχή και μικρό βάρος. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ανθεκτικότητας κατά 20% σε σύγκριση με τα παραδοσιακά σώματα κατασκευάζονται με μαγνήσιο.

 

Η νέα σειρά αποτελείται από μοντέλα με οθόνη 13,3 ιντσών, 14 ιντσών και 15,6 ιντσών που βασίζονται σε επεξεργαστές 8ης γενιάς Core i5 και Core i7 της Intel. Χάρη στους νέους επεξεργαστές της Intel και στο γρήγορο SSD (Solid State Drive), η νέα σειρά φορητών υπολογιστών LG Gram είναι ακόμα πιο γρήγορη και αποδοτική.

 

Οι χρήστες σύμφωνα με την LG απολαμβάνουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε εργασίες παραγωγικότητας έως και 40%, ενώ ο χρόνος εκκίνησης των υπολογιστών είναι κάτω από 10 δευτερόλεπτα. Η νέα σειρά Gram της LG επίσης διαθέτει υποδοχή για SSD προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης. Παρά το λεπτό σώμα τους, τα νέα laptops της LG ενσωματώνουν μπαταρία 72Wh για πολλές ώρες αδιάλειπτης εργασίας (σχεδόν ολόκληρη μέρα με μία φόρτιση).

 

Η νέα σειρά LG Gram διαθέτει μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες, που συμπεριλαμβάνουν το πληκτρολόγιο με τον οπίσθιο φωτισμό, το touchpad ακριβείας με το πιο ομαλό και ακριβέστερο pointer σύστημα, την κάμερα που έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της οθόνης για βιντεοκλήσεις, καθώς και το DTS Headphone X παρέχει πολυκάναλο ήχο μέχρι 11,1 καναλιών για πλούσιο surround ήχο Hi-Fi 1,5 W.

 

Προαιρετικά, οι νέοι φορητοί υπολογιστές της σειράς Gram της LG μπορούν να εξοπλιστούν με οθόνη αφής IPS In-Cell Touch, με fingerprint reader και με Thunder-bolt 3. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα της σειράς Gram της LG θα είναι διαθέσιμα στην αγορά των ΗΠΑ από τον επόμενο μήνα με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν σύντομα. Οι τιμές ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

 

gallery_286955_4417_156368.jpg