Μέσα στον κατακλυσμό από διαθέσιμες επιλογές android συσκευών, η LG έχει μια έντονη παρουσία με διάφορα μοντέλα και μάλιστα με αρκετές πρωτιές. Για όσους δε θυμούνται πριν 2 ακριβώς χρόνια η Κορεατική εταιρεία ανακοινώνει το πρώτο διπύρηνο smartphone, το Optimus 2x ενώ ένα χρόνο μετά είχαμε τα αποκαλυπτήρια του πρώτου 3D smartphone, του LG Optimus 3D. Τη φετινή χρονιά έχουμε δει από την LG ένα από τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) τετραπύρηνο smartphone, το LG Optimus 4X.

Το κοινό στοιχείο των παραπάνω συσκευών είναι η τιμή τους που τουλάχιστον στην αρχή τα τοποθετούσε στην υψηλή αγορά με τις τιμές να κυμαίνονται πάνω από τα €500. Με τη σειρά Optimus L, η LG προσφέρει τον τελευταίο χρόνο μια σειρά από πιο οικονομικά smartphones τα οποία όμως ξεχωρίζουν στο θέμα του σχεδιασμού και των τεχνικών χαρακτηριστικών.

 

Έχουμε παρουσιάσει ήδη 2 μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς οπότε έφτασε ή ώρα να παρουσιάσουμε το Optimus L9, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς το οποίο διατίθεται ήδη στα καταστήματα με τιμή €399.

 

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση LG Optimus L9