Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι ένα πλυντήριο έτσι ώστε να αποτελεί είδηση; Στην περίπτωση του νέου πλυντηρίου της LG θα λέγαμε αρκετά αφού αυτό έρχεται με το Mini Washer το οποίο είναι στην ουσία ένα μίνι δεύτερο πλυντήριο.

Το Twin Wash System της LG λύνει το πρόβλημα περιπτώσεων που αποφεύγεται το πλύσιμο λίγων ρούχων για οικονομία νερού και ρεύματος, προκειμένου τα ρούχα να μαζευτούν και ο κάδος να γεμίσει. Για το σκοπό αυτό πλέον, το mini washer τοποθετείται ακριβώς κάτω από το πλυντήριο της LG και με το συρταρωτό σύστημα αποκαλύπτει ένα πολύ μικρότερο κάδο ο οποίος καταναλώνει σημαντικό λιγότερο νερό και ρεύμα.

 

Το πλεονέκτημα της πρότασης της LG είναι ότι το mini washer είναι αποσπώμενο και μάλιστα μπορείτε να το προμηθευτείτε ξεχωριστά έτσι ώστε να συνδεθεί με κάποιο παλαιότερο πλυντήριο της LG αν και δε ξέρουμε ακόμη με ποια συγκεκριμένα.

 

Στα χαρακτηριστικά του Twin Wash System ξεχωρίζει η θέση της εμπρόσθιας πόρτας με την γωνία και το ύψος να διαφέρουν από την κλασσική θέση που τις βλέπουμε συνήθως για πιο εύκολο γέμισμα και άδειασμα του κάδου.

 

Στις άλλες τεχνολογίες που διαφοροποιούν το νέο πλυντήριο της LG ξεχωρίζουν το TurboWash 2.0 για πλύση στο μισό χρόνο, το TurboSteam για καλύτερο στέγνωμα ενώ η λειτουργία του μπορεί να προγραμματιστεί μέσα από το smartphone σας όπου και αν βρίσκεστε.

 

LG_Twin_Wash_System_500.jpg

 

Όπως πάντα, η LG προσφέρει 10ετή εγγύηση για το μοτέρ του νέου πλυντηρίου ενώ και σ' αυτή την περίπτωση η εταιρεία δεν ανακοίνωσε την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης η οποία πάντως υπολογίζεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

 

Link.png Site: LG