Χάρη στο τμήμα της LG στην Ολλανδία έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε από σήμερα τα επίσημα χαρακτηριστικά του νέου LG G2 mini. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, αναμένουμε δύο εκδόσεις της συσκευής που διαφέρουν στο chipset.

Η μία έκδοση βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 400 SoC και η άλλη στο Nvidia Tegra 4i. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με τετραπύρηνο επεξεργαστή (στην περίπτωση του Tegra έχουμε και ένα ακόμη πυρήνα, αφού η διάταξη των πυρήνων είναι 4+1, με τον “companion core” να λειτουργεί όταν δεν απαιτείται μεγάλη επεξεργαστική ισχύς) χρονισμένο, τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση, στο 1.2GHz και 1GB RAM, ωστόσο όπως είναι προφανές έχουμε και διαφορετικές GPUs.

 

Θα υπάρξουν τόσο 3G όσο και 4G LTE εκδόσεις επίσης του κινητού ενώ είναι σίγουρο πως θα υπάρξει και dual SIM έκδοση. Ο αποθηκευτικός χώρος ο οποίος επεκτείνεται μέσω microSD έχει χωρητικότητα 8GB ενώ η μπαταρία του επιδεικνύει χωρητικότητα 2440mAh.

 

Η οθόνη του LG G2 mini -το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, αρχικά στην Ρωσία και κατόπιν στην Μέση Ανατολή, στην Λατινική Αμερική, στην Ασία και στην Ευρώπη- έχει διαγώνιο 4.7 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 540 x 960 pixels (234ppi). To LG G2 mini θα τρέχει Android 4.4 KitKat. Άγνωστη για την ώρα παραμένει η τιμή του.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_is_official-news-7861.php[/url]']GSMArena

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt