Ο γνωστός leakster Evan Blass (@evleaks) έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του επανασχεδιασμένου desktop docking station που θα συνοδεύσει κατά πάσα πιθανότητα τη κυκλοφορία της νέας σειράς Galaxy S.

Το νέο dock, που θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα DeX Pad διαφέρει από τον προκάτοχό του σε ορισμένους τομείς. Το στρογγυλού σχήματος τμήμα που στήριζε το Galaxy S8 ή το S8+ σε όρθια θέση δεν υπάρχει πια.

Ο νέος σχεδιασμός προωθεί τη χρήση του κινητού σε θέση επίπεδη με το γραφείο ώστε να είναι απλούστερη η χρήση του ως touch pad. Επανασχεδιασμένη επίσης είναι και η οπή εξαερισμού με νέου είδους γρίλιες.

Στις εικόνες επίσης έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ποιες υποδοχές θα είναι διαθέσιμες με το νέο dock, όπως μία πλήρους μεγέθους υποδοχή HDMI, δύο πλήρους μεγέθους θύρες USB, μία υποδοχή USB-C ενώ όπως είναι φανερό απουσιάζει η υποδοχή Ethernet. Βεβαίως η χρήση του WiFi είναι ιδιαίτερα διευρυμένη.

DVjNDoYXkAEnaPb.jpg.16d5c1a1c7cff5b5401334eedfa70d32.jpg

Χάρη στη διαρροή επίσης έχουμε την ευκαιρία να δούμε το νέο Galaxy S9 υπό γωνία που αποκαλύπτει το κάτω μέρος του. Υπάρχει επανασχεδιασμένο ηχείο –που μπορεί να είναι στερεοφωνικό καθώς και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Η νέα σειρά με τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ θα ανακοινωθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

GSMArena