Επίσημο είναι πλέον το G3 Stylus της LG, το smartphone που γνωρίζαμε ότι ερχόταν και το οποίο αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπο με τη σειρά Galaxy Note της Samsung.

Πάντως από πλευράς δυνατοτήτων η LG δεν οδηγεί την κούρσα αφού επιλέγει πιο «συντηρητικά» τεχνικά χαρακτηριστικά και από τη σειρά Note αλλά κυρίως από το G3, κάτι που αναμένεται να έχει επίπτωση και στην τελική τιμή του προϊόντος, χωρίς αυτή όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμα.

 

Συγκεκριμένα το LG G3 Stylus διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 960 x 540 κάτι που απέχει σημαντικά από την QHD ανάλυση (1440 x 2560) της ναυαρχίδας της LG, 8 GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο μέσω microSD, 1 GB RAM και μπαταρία 3.000 mAh. Στηρίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3 GHz, με την κύρια κάμερα να διαθέτει ανάλυση 13MP και την εμπρόσθια στο 1.3MP.

 

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι λίγο μεγαλύτερες από αυτές του αρχικού G3 και συγκεκριμένα στα 149.3 x 75.9 x 10.2 χιλιοστά ενώ το βάρος βρίσκεται στα 163 γραμμάρια. Όπως και το G3, έτσι και το G3 Stylus «τρέχει» την έκδοση 4.4.2 KitKat του Android, στην επιφάνεια του οποίου υπάρχει το νέο γραφικό περιβάλλον της LG.

 

Το Stylus στηρίζεται στην τεχνολογία Rubberdium και υπόσχεται άνετο κράτημα και ακρίβεια κατά τη χρήση του, με την LG να έχει εμπλουτίσει με εξειδικευμένο λογισμικό τη συσκευή.

 

Όπως αναφέρει η LG, το G3 Stylus θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Βραζιλία από τον επόμενο μήνα, με την Ευρώπη να ακολουθεί αμέσως μετά. Εμείς πάντως θα έχουμε την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή στις αρχές Σεπτεμβρίου στην έκθεση IFA 2014 όπου και θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

 

Link.png Site: LG