Όπως αναμενόταν, η LG προχώρησε σήμερα στην παρουσίαση ενός νέου smartphone που αποτελεί στην ουσία μια μικρή αναβάθμιση στο κορυφαίο της smartphone, το G6 το οποίο παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες.

Το LG G6 Plus αρχικά διαθέτει την ίδια εμφάνιση με τον προκάτοχό του, η οποία ξεχωρίζει για τα μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη, κρατώντας και τις διαστάσεις της συσκευής σε ικανοποιητικά επίπεδα για ένα smartphone με οθόνη 5,7 ιντσών. Κατά τα άλλα, ο αποθηκευτικός χώρος διπλασιάζεται στα 128GB όμως η μνήμη παραμένει στα 4GB.

 

Μία άλλη σημαντική αλλαγή είναι η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης μέσω του προτύπου Qi, του ίδιου που υποστηρίζει και το Galaxy S8. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται ακουστικά της B&O ενώ το LG G6 Plus θα κυκλοφορήσει και σε μερικά νέα χρώματα όπως Optical Marine Blue, Optical Terra Gold και Optical Black. Σύμφωνα με την LG, η διαφορετική επίστρωση που υπάρχει σε αυτά τα μοντέλα, επιτρέπει στη συσκευή να παίρνει διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με το που πέφτει το φως.

 

Ακόμα μπορεί να ηχογραφεί αυτόματα τηλεφωνικές κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς που του έχετε δηλώσει ενώ αναμένεται να έχει και καλύτερη αυτονομία. Όπως συνέβη και με το LG G6, έτσι και το plus μοντέλο δε θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να κοιτάξουν εναλλακτικούς τρόπους για να το προμηθευτούν.

 

Link.png Site: GSMArena