H LG ανακοίνωσε ένα νέο smartphone που όπως λέει η ίδια διαθέτει design που συνδυάζει τον σύγχρονο με τον κλασικό σχεδιασμό και έχει την ονομασία LG U.

Το νέο entry-level μοντέλο της εταιρείας στην Κορεατική αγορά, βασίζεται σε οκταπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1,14GHz ενώ διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής συνοδεύεται από 2GB RAM και από 32GB αποθηκευτικού χώρου, που μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας κάρτα μνήμης microSD. Πρόκειται για ένα smartphone που υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE και διαθέτει WiFi 802.11b/g/n, GPS, Bluetooth 4.0 και μπαταρία 3000mAh.

 

Το LG U διαθέτει στην πρόσοψη μία κάμερα 8,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα που συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels. Το λογισμικό προσφέρει λειτουργία Auto Selfie αλλά και Beauty Shot καθώς και αναγνώριση προσώπου.

 

Οι διαστάσεις του LG U είναι 147,3 x 73,2 x 7,7 χιλιοστά ενώ το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 135 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα στην Ν. Κορέα σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και ροζ με τιμή $345. Η LG δεν έκανε γνωστό αν σκοπεύει να το διαθέσει και σε άλλες αγορές.

 

Link.png Site: GSMArena