Η LG ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου της smartphone Vu II, επιβεβαιώνοντας αρκετές από τις φήμες των προηγούμενων ημερών, αντικαθιστώντας το πρώτο μοντέλο της σειράς.

Το LG Optimus Vu II διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη IPS οθόνη 5" ιντσών αναλογίας 4:3 και ανάλυσης 768x1024 pixel. Ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος και χρονισμένος στο 1.5Ghz με ενσωματωμένο το chip Snapdragon S4 Plus, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του που είχε το Snapdragon S3 chip. Η μνήμη RAM είναι 2GB, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας αυξάνεται ελάχιστα στα 2150mAh. Επιπλέον υπάρχει εξωτερική θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD, συνδεσιμότητα LTE, Bluetooth 4, ενώ επίσης υποστηρίζεται η ειδική γραφίδα της εταιρείας, το Rubberdium Pen 2.0. Ακόμη περιλαμβάνεται το One Key αξεσουάρ μέσω του οποίο τοποθετείται στην κλειδοθήκη και με το πάτημά του ενεργοποιείται η λειτουργία εντοπισμού της συσκευής παράγοντας αντίστοιχο ήχο, ενώ επιπλέον μπορεί να ειδοποιήσει το χρήστη όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση της συσκευής.

 

Ακόμη δε γνωρίζουμε την κυκλοφορία του Optimus Vu II στην Ευρώπη, γνωρίζουμε όμως ότι στην Κορέα κοστολογείται στα $864 δολάρια.

 

Link.png Site: engadget.com