Ενδεχομένως η Samsung να μην παρουσιάσει το Galaxy Note 8 στην έκθεση IFA, για να το ανακοινώσει στα τέλη Αυγούστου σε ξεχωριστό event, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δούμε την LG να παρουσιάζει το νέο V30.

Σύμφωνα με την Κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews, η LG ενδέχεται να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα σε σχετική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στα πλαίσια της έκθεσης IFA που κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Βερολίνο, στη Γερμανία. Παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την LG να παρουσιάζει το V30 τον Αύγουστο.

 

Παρόλο που η LG είναι περισσότερο τολμηρή σήμερα από ότι παλαιότερα, ώστε ενδεχομένως να μην δίσταζε να φέρει το κινητό της απέναντι από το Galaxy Note 8, αυτό δεν πρόκειται να γίνει φέτος. Έτσι, η Κορεάτικη εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το V30 στις 31 Αυγούστου, μία μέρα πριν ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης IFA και σε ξεχωριστή εκδήλωση.

 

Το νέο V30 αναμένεται να διαθέτει οθόνη OLED με υποστήριξη VR, νέο Quad-DAC ESS και… τέσσερις συνολικά κάμερες, διπλή εμπρόσθια κάμερα και διπλή κύρια κάμερα στην “πλάτη”. Επίσης θα διαθέτει υποδοχή 3.5mm για ακουστικά και θα είναι αδιάβροχο, καλύπτοντας τις προδιαγραφές IP68. Το V30 επίσης αναμένεται να βασίζεται στο κορυφαίο Snapdragon 835 SoC της Qualcomm.

 

Η ιστοσελίδα επίσης ETNews τολμάει να κάνει και μία πρόβλεψη για το κόστος του, το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το πρωτότυπο μοντέλο, δηλαδή στα €630 περίπου στην Ν. Κορέα.

 

gallery_286955_4021_22939.jpg

 

Link.png Site: GSMArena