Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος αναμένεται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον από τεχνολογική κάλυψη αφού μετά τη Samsung, και η LG ανακοίνωσε την πρόθεση της να κυκλοφορήσει στην αγορά smartphone με κυρτή οθόνη, το οποίο μάλιστα έχει περάσει ήδη στη φάση κατασκευής.

Η πρόταση της LG σύμφωνα με το Reuters θα διαθέτει οθόνη 6' ιντσών διαθέτοντας κυρτή επιφάνεια από το πάνω μέρος της συσκευής έως το κάτω κάνοντας την οθόνη εύκαμπτη χωρίς το φόβο σπασίματος. Η LG Electronics αναφέρει ότι η δική της πρόταση αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, το ίδιο διάστημα όπου περιμένουμε να δούμε και το αντίστοιχο smartphone της Samsung με την πιθανή ονομασία Galaxy Round.

 

Οι διαφορές των δύο προτάσεων με βάση τις πληροφορίες που διαθέτουμε έως σήμερα είναι σημαντικές αφού η πρόταση της Samsung αναμένεται να έχει κυρτή επιφάνεια στα πλάγια της οθόνης. Το smartphone της LG το οποίο αναμένεται να έχει την ονομασία G Flex, θα στηρίζεται σε OLED panel αλλά με κύριο υλικό το πλαστικό και όχι το γυαλί όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Επιπλέον όπως αναφέρει η Κορεατική εταιρεία θα είναι το πιο λεπτό και το πιο ελαφρύ smartphone μέχρι την ανακοίνωση του.

 

Link.png Site: http://www.reuters.com/article/2013/10/07/us-lg-curved-displays-idUSBRE99607720131007[/url]']Reuters