Το Mobile World Congress πλησιάζει και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στα πλαίσια της έκθεσης η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία LG θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα με την ονομασία G6.

Το LG G6 θα παρουσιαστεί σε σχετική εκδήλωση στη Βαρκελώνη, στις 26 Φεβρουαρίου όπου και θα το δούμε από κοντά. Η εταιρεία μάλιστα έχει ήδη κάνει γνωστά πολλά στοιχεία για τα χαρακτηριστικά της νέας της συσκευής, όπως ότι θα διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 2880 x 1440 pixels με αναλογία πλευρών 18:9.

 

Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη θα είναι ελαφρώς ψηλότερη από μία με αναλογία πλευρών 16:9 (λογικά, για να προσφέρει αρκετό χώρο για κάποια split-display πρόσθετα χαρακτηριστικά σαν αυτά που φέρνει η 2η οθόνη στα V10 και V20). Επίσης γνωρίζουμε ότι η συσκευή δεν πρόκειται να διαθέτει τον “αρθρωτό” σχεδιασμό του G5, και πως θα χαρακτηρίζεται από “unibody design” και πως θα είναι waterproof.

 

Η LG θα εκμεταλλευτεί την εκδήλωση για να παρουσιάσει παράλληλα με το G6 και δύο νέα smartwatches με Android Wear 2.0 που θα έχουν τις ονομασίες LG Watch Sport και Watch Style.

 

Link.png Site: Engadget