Η LG κατέθεσε αιτήσεις κατοχύρωσης των εμπορικών ονομασιών G6 Compact και G6 Lite καθώς και μερικές ονομασίες ακόμα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αφού πέρυσι είχαμε τα G5 Lite και LG G5 SE. Η ονομασία “Compact” πάντως αποτελεί έκπληξη.

Η LG κατασκεύασε το V34, κατά κάποιο τρόπο την “mini” έκδοση του V20, ωστόσο η συσκευή κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Ιαπωνία, και επομένως δεν μιλάμε για διαθεσιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλα αυτά, και σε αντίθεση με το μοντέλο “SE”, ενσωμάτωνε τα πλήρη χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας σε ένα συμπαγές, μικρών διαστάσεων σώμα, κάτι που πολλοί χρήστες Android ζητούν από ένα κινητό. Η Κορεάτικη εταιρεία κατέθεσε αίτηση για αρκετές ακόμα ονομασίες, όπως είναι οι G6 Hybrid, G6 Fit, G6 Sense, G6 Young, G6 Forte και G6 Prix ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλα αυτά είναι κινητά, μπορεί να αποτελούν τους “friends” της επερχόμενης ναυαρχίδας της.

 

Το επερχόμενο LG G μοιάζει με μία όμορφη συσκευή, και η φωτογραφία που διέρρευσε φαίνεται να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, με το γυαλιστερό πίσω μέρος που δείχνει να είναι κατασκευασμένο από γυαλί ή από κάποιο είδος κεραμικού υλικού. Όπως είναι φανερό, διαθέτει στο πίσω μέρος δύο κάμερες, διπλό LED flash και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων σε μία διάταξη που είναι σχεδόν όμοια με αυτή του LG G5 και του LG V20.

 

gallery_286955_3681_1363.jpg

 


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο κάμερες “θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και για την δημιουργία φωτογραφιών bokeh, με το παρασκήνιο να είναι θολωμένο”. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί τις 26 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του Mobile World Congress, και θα διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 2880 x 1440 pixels (18:9).

 

Μία ακόμη διαρροή, αυτή τη φορά από κορεατική ιστοσελίδα, εμφανίζει τη συσκευή από διάφορες γωνίες. Σε αυτές τις φωτογραφίες η συσκευή διαθέτει πίσω επιφάνεια από βουρτσισμένο αλουμίνιο ενώ και εδώ επιβεβαιώνεται η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και τα μειωμένα περιθώρια γύρω από την οθόνη.

 


Leaked-images-purportedly-showing-off-the-LG-G6.jpg



Leaked images purportedly showing Off The LG G6

Leaked images purportedly showing Off The LG G6

 

Link.png Site: PhoneArena
Link.png Site: GSMArena