Πρόσφατα, στην αγορά της Ινδίας η LG αποκάλυψε το K7i, ένα smartphone με ένα μοναδικό “selling point”, την ενσωματωμένη τεχνολογία “Mosquito Away”.

Όπως είναι κατανοητό, πρόκειται για μία τεχνολογία που κρατάει μακριά τα… κουνούπια από τον κάτοχο του κινητού (πρέπει να βρίσκεται εντός εμβέλειας βεβαίως), χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπέρηχων.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, η τεχνολογία Mosquito Away αποτελεί μέρος του “back cover”, οπότε αν ο χρήστης κρίνει ότι είναι μη απαραίτητη, μπορεί απλώς να αντικαταστήσει το “καπάκι” στο πίσω μέρος για ένα συμβατικό (η εταιρεία πάντως προσφέρει το κινητό και με ειδική “mosquito away βάση”). Η LG ισχυρίζεται πως είναι το πρώτο κινητό στον κόσμο που ενσωματώνει τέτοιου είδους τεχνολογία (η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει παρουσιάσει τηλεόραση αλλά και κλιματιστικό στο παρελθόν με τη τεχνολογία Mosquito Away).

 

Όσον αφορά στο K7i, πολλοί θα υποστήριζαν ότι διαθέτει μάλλον ξεπερασμένο hardware με οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 854 x 480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,1GHz, 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή επίσης προσφέρει λειτουργικότητα dual-SIM, κύρια κάμερα 8,0 Megapixels με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 5,0 Megapixels, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία χωρητικότητας 2500mAh. Από άποψη λογισμικού βασίζεται στο Android 6.0 Marshmallow. Το LG K7i θα κυκλοφορήσει στην Ινδία με τιμή περίπου €103.

 

Link.png Site: GSMArena