Η LG λανσάρισε ένα νέο πολυτελές smartphone για την αγορά της Ν. Κορέας, το οποίο έχει την ονομασία “LG Signature Edition” και βασίζεται στο κορυφαίο της μοντέλο V30.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά του είναι όμοια με την απλή έκδοση της γνωστής ναυαρχίδας της LG με την οθόνη των 6,0 ιντσών αλλά υπάρχουν και σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, η “γυάλινη πλάτη” του V30 έχει αντικατασταθεί από μία κεραμική πλάτη ζιρκονίου στο νέο LG Signature Edition, η οποία είναι περισσότερο ανθεκτική στις γρατσουνιές από τις μεταλλικές ή τις γυάλινες, ωστόσο μπορεί να ραγίσει ή να σπάσει όπως μία γυάλινη.

 

Από άποψη hardware, η συσκευή εξοπλίζεται με 6GB RAM –την ώρα που τα V30 και V30+ εξοπλίζονται με 4GB RAM- και με αποθηκευτικό χώρο 256GB. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσει με Android 8.0 Oreo πάνω από το οποίο η LG “έχει περάσει” το δικό της UI.

 

Θα κατασκευαστούν μόλις 300 τεμάχια από το LG Signature Edition, και αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν ζείτε στη Ν. Κορέα θα δυσκολευτείτε να αποκτήσετε κάποιο από αυτά.
Η LG θα δώσει μάλιστα τη δυνατότητα σε ορισμένους τυχερούς ιδιοκτήτες να έχουν τα ονόματά τους χαραγμένα στην πλάτη της συσκευής τους, η οποία στη συσκευασία θα περιλαμβάνει και δύο ζευγάρια ακουστικά, ένα ασύρματο και ένα ενσύρματο. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 27 Δεκεμβρίου με τιμή περίπου $1820.

 

Link.png Site: PhoneArena