Η LG Display αποκάλυψε επίσημα στην έκθεση CES 2018 τις νέες της οθόνες OLED, ανάμεσα στις οποίες ήταν και μία εύκαμπτη 65 ιντσών!

Εκτός από την 65 ιντσών τεχνολογίας OLED εύκαμπτη, σαν χαρτί, οθόνη ανάλυσης 4K που τυλίγεται σε ρολό, η δημοφιλής Νοτιοκορεάτικη εταιρεία πραγματοποίησε επίδειξη και μίας οθόνης 88 ιντσών τεχνολογίας OLED που υποστηρίζει ανάλυση 8K και στην οποία αναφερθήκαμε τη προηγούμενη εβδομάδα.

Η μεγάλη ευελιξία που χαρακτηρίζει την 65 ιντσών οθόνη OLED της LG καθιστά την μεταφορά και τη αποθήκευση της ιδιαίτερα απλή υπόθεση. Επομένως, χάρη στην εξαιρετική εκμετάλλευση του χώρου, μπορείτε να έχετε μαζί σας την οθόνη οπουδήποτε θέλετε “να απολαύσετε φωτεινό, υψηλής ανάλυσης περιεχόμενο”.

Εκτός από τις δύο μεγάλες, και εξαιρετικά προηγμένες οθόνες OLED, η LG στο περίπτερο της στην έκθεση CES 2018 είχε και τις τελευταίες προτάσεις της από τον χώρο της τεχνολογίας LCD IPS. Οι νέες οθόνες LCD IPS της LG Display έχουν τώρα IPS nano-color “που αναπαριστά πλουσιότερα χρώματα χρησιμοποιώντας υψηλής χρωματικής απόδοσης/ αναπαραγωγής σωματίδια σε νανοκλίμακα, και που με τη τεχνολογία IPS που αυξάνει την διαπερατότητα και μειώνει την ένταση του φωτός που ανακλάται στο πάνελ”.

lg2.jpg.020c6b6a6b63ebbe90bd00ea929883c7.jpg

  • Like 3