Αρκετές συσκευές Nexus 5X της LG που διατέθηκαν στην Αμερικανική αγορά, παρουσιάζουν πρόβλημα με συνεχείς επανεκκινήσεις (boot loop) σε τυχαία χρονικά διαστήματα, κάνοντας αδύνατο το χειρισμό και την πρόσβαση στο μενού.

Αν και με καθυστέρηση, το αμερικανικό τμήμα της LG, προχωρά στην πλήρη αποζημίωση των κατόχων του Nexus 5X που παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα και όχι στην αντικατάσταση του. Ο λόγος είναι ότι όλα τα αποθέματα του μοντέλου έχουν εξαντληθεί ενώ η LG δεν προτίθεται να κατασκευάσει νέα. Όσοι έχουν στείλει ήδη τη συσκευή τους σε κάποιο επίσημο επισκευαστικό κέντρο της LG ενημερώνονται μέσω e-mail ότι θα πρέπει να προσκομίσουν την απόδειξη αγοράς του Nexus 5X προκειμένου να αποζημιωθούν για ολόκληρο το ποσό.

 

Πάντως το πρόβλημα των συνεχών επανεκκινήσεων δεν παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Nexus 5X αλλά είχε κάνει την εμφάνισή του και στην περσινή ναυαρχίδα της εταιρείας, το G4, με την LG να προχωρά στην επισκευή του. Η αιτία σύμφωνα με την εταιρεία ήταν κάποια "χαλαρή επαφή μεταξύ των εσωτερικών εξαρτημάτων", με την επισκευή του προβλήματος να γίνεται χωρίς κάποιο κόστος για τον κάτοχο της συσκευής.

 

Για την ώρα η ανακοίνωση της LG αφορά αποκλειστικά την αμερικανική αγορά, χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη ότι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε Nexus 5X που έχουν πουληθεί στην Ευρώπη.

 

Link.png Site: GSMArena