Ένας χρήστης στο XDA Developers διέρρευσε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν μία νέα συσκευή της LG, που υποθέτουμε ότι θα ανήκει στην σειρά G4 (ο χρήστης αναφέρει την ονομασία LG G4 Note).

Παλαιότερα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η LG έχει σκοπό να διαθέσει δύο τουλάχιστον συσκευές στην σειρά G4, και πως η μία από αυτές θα συνοδευόταν από stylus pen. Η νέα αυτή συσκευή, θα ονομαζόταν κατά πάσα πιθανότητα LG G4 Note ή LG G4 Stylus σύμφωνα με τις φήμες.

 

Ενδεχομένως ,οι φωτογραφίες που διέρρευσαν να δείχνουν πράγματι το G4 Note ή το G4 Stylus, αφού όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, πάνω αριστερά και στο πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται να διακρίνεται κάτι που μοιάζει με ένα stylus τοποθετημένο στην υποδοχή του.

 

Από την άλλη ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα η συσκευή που βλέπουμε να είναι κάποιο άλλο μοντέλο της σειράς G4, ίσως το LG G4s, και αυτό που βλέπουμε να μοιάζει με stylus, να είναι στην πραγματικότητα μία κεραία για την τηλεόραση της κορεάτικης έκδοσης του κινητού. Πάντως, αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι διαθέτει ελαφρώς κοίλη οθόνη.

 

Πάντως η συσκευή στις φωτογραφίες δεν μπορεί να είναι το νέο LG G4 (αυτή την υπόθεση έκαναν αρκετοί στο Internet), και αυτό γιατί διακρίνουμε ότι εφοδιάζεται (γίνεται αντιληπτό από την έκδοση Baseband) με το Qualcomm Snapdragon 610 SoC (MSM8936). Όσο αφορά στο λογισμικό, παρατηρούμε ότι το κινητό που διέρρευσε βασίζεται στο Android 5.0.2 Lolipop.

Λογικά, περιμένουμε το νέο LG G4 να ενσωματώνει τουλάχιστον το Snapdragon 810 SoC, που "φοράει" και το LG G Flex 2, και θα συνοδεύεται από 3GB RAM και 16MP οπίσθια κάμερα.

 

gallery_286955_1837_13839.jpg

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: Android Central