Πριν μερικές ημέρες, η LG εντυπωσίασε παρουσιάζοντας το G Watch Urban, το νέο της smartwatch το οποίο διακρίνεται για τον εντυπωσιακό μεταλλικό σχεδιασμό του.

Αν και δε γνωρίζουμε πολλά ακόμη γύρω από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, η LG μας ενημερώνει ότι στην επερχόμενη έκθεση MWC 2015, θα παρουσιάσει και μια δεύτερη έκδοση του G Watch Urban η οποία θα υποστηρίζει σύνδεση με LTE δίκτυα και θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς την ανάγκη παρουσίας κάποιου smartphone.

 

Μια σημαντική διαφορά της συγκεκριμένης έκδοσης έναντι της "απλής", είναι η πλατφόρμα που θα στηρίζεται και η οποία δεν είναι το Android Wear αλλά μια διαφορετική που έχει κατασκευάσει η ίδια η LG, χωρίς αυτή να είναι το webOS που για την ώρα τη βρίσκουμε στη νέα σειρά τηλεοράσεων της Κορεατικής εταιρείας.

 

 

Ακόμα θα διαθέτει δυνατότητα για πληρωμές μέσω της τεχνολογίας NFC, GPS καθώς και αισθητήρες για την παρακολούθηση της γυμναστικής σας όπως μετρητή καρδιακών παλμών αλλά και ατμοσφαιρικής πίεσης. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 700mAh και είναι από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει σε smartwatch από οποιαδήποτε εταιρεία και σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή που βρίσκουμε στην απλή έκδοση η οποία έχει χωρητικότητα 410mAh. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια όπως το Snapdragon 400 SoC, η οθόνη P-OLED τεχνολογίας στις 1.3 ίντσες, ενώ η μνήμη διπλασιάζεται στο 1GB.

 

Link.png Site: LG