Η LG ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone με κυρτή οθόνη όπως γνωρίζαμε ήδη και από σήμερα έχουμε μια πρώτη ιδέα για το μέγεθος της συσκευής αλλά και το σχήμα της οθόνης το οποίο σίγουρα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Από τις πρώτες φωτογραφίες που μπορούμε να δούμε, η καμπύλη της οθόνης είναι μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy Round, την αντίστοιχη δηλαδή πρόταση της Samsung η οποία παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα μόνο στην Κορέα. Όπως φημολογούνταν, η κυρτή γωνία του G Flex όπως αναμένεται να ονομάζεται η συσκευή της LG, ξεκινά από το πάνω μέρος καταλήγοντας στο κάτω εν αντιθέση με το Galaxy Round που ξεκινά από αριστερά προς τα δεξιά.

 

Οι πηγές της ιστοσελίδας Engadget που φέρνει στην επιφάνεια αυτές τις φωτογραφίες ισχυρίζονται ότι οι διαστάσεις της οθόνης είναι 6 ιντσών χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη επιβεβαιωμένη πληροφορία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ή κάποια άλλη ιδιαιτερότητα στο λογισμικό που κάνει χρήση της κυρτής οθόνης.

 

g-flex-02-1381714937.jpg

 

Περισσότερα αναμένεται να μάθουμε τον επόμενο μήνα όταν και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό η συσκευή και κυρίως την τιμή και το πλάνο διαθεσιμότητας της LG ανά τον κόσμο.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/10/13/lg-g-flex-revealed/?ncid=txtlnkusaolp00000601[/url]']Engadget