Ένα από τα κορυφαία smartphones της χρονιάς θα είναι το G6 της LG το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου στη MWC, όμως μια πρώτη -έστω και περιορισμένη- ματιά μπορούμε να έχουμε από σήμερα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheVerge, το G6 θα διακρίνεται μεταξύ άλλων για την οθόνη του, με μια πρώτη φωτογραφία να φανερώνει ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής, τα ελάχιστα περιθώρια που θα υπάρχουν περιμετρικά της οθόνης. Αν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας είναι σωστές, τότε η οθόνη του κορυφαίου smartphone της LG για το πρώτο μισό του 2017, θα καλύπτει το 90% της εμπρόσθιας όψης της συσκευής, κάτι που κάνει και το Mi Mix της Xiaomi να ξεχωρίζει. Με διαστάσεις 5,7 ιντσών, το G6 θα ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο αφού οι αναλογίες διαστάσεων του θα είναι 2:1, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

 

Επιβεβαιώνεται ακόμη η πληροφορία ότι το G6 δε θα διαθέτει τον αρθρωτό σχεδιασμό του προκατόχου του ενώ η κορεατική εταιρεία έχει βάλει σε προτεραιότητα το σχεδιασμό της συσκευής, ο οποίος θα διακρίνεται για το συνδυασμό γυαλιού και αλουμινίου. Επιπλέον το G6 θα ενσωματώνει την κλασσική θύρα ακουστικών ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει διπλό σύστημα φακών ενώ από κάτω τους θα βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Link.png Site: TheVerge