Αυτή την περίοδο το LG G6 πωλείται μόνο στη Ν. Κορέα και σύμφωνα με πηγές από την βιομηχανία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μεταξύ 7 και 10 Απριλίου. Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη την ίδια περίοδο ή λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του στις ΗΠΑ (κάποιοι υπολογίζουν ότι θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων περίπου μία εβδομάδα μετά).

 

Οι νέες συσκευές της Samsung, Galaxy S8 και S8+ φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν στις 21 Απριλίου και λέγεται πως το πρώτο θα κοστίζει €799. Πόσο θα κοστίζει το LG G6; Αν λάβουμε υπόψη μας την τιμή που υπάρχει στην επίσημη Γερμανική ιστοσελίδα των MediaMarkt, τότε το LG G6 στην έκδοση των 32GB θα κυκλοφορήσει στα €749.

 

Η συσκευή της LG θα κυκλοφορήσει σε Black, White και Ice Platinum όπως αναφέραμε μέσα στην πρώτη ή στην δεύτερη εβδομάδα του Απρίλη σύμφωνα με εκτιμήσεις, και όχι σε 12 εβδομάδες όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα. Αν βασιστούμε στην φημολογία και στις τιμές που έχουν διαρρεύσει, τότε το LG G6 θα είναι οικονομικότερο από το Galaxy S8, όμως η οικονομικότερη έκδοση του τελευταίου θα διαθέτει 64GB αποθηκευτικού χώρου στα €799.
Link.png Site: GSMArena