Η LG προετοιμάζεται για την σχετική εκδήλωση στις 6 Σεπτεμβρίου στην οποία όπως η ίδια ανακοίνωσε θα μας “σερβίρει” το LG V20 μαζί με το Android 7.0 Nougat.

Όπως είναι φανερό και από το σχετικό βίντεο που “ανέβηκε” στον επίσημο λογαριασμό της LG USA Mobile, η εταιρεία επιδεικνύει τις δυνατότητες multitasking της νέας έκδοσης του Android 7.0 Nougat, καθώς και της γρήγορης εναλλαγής ανάμεσα στα apps (double tap στο πλήκτρο για τον App switcher), του split pop-up video, των quick notification repliers και του drag & drop ανάμεσα σε apps κ.ά.

 

Η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco στις ΗΠΑ και στην Σεούλ, στην Ν. Κορέα. Το νέο V20 αναμένεται να διαθέτει, όπως και ο προκάτοχος του, δύο ξεχωριστές οθόνες στην πρόσοψη και δύο κάμερες αλλά και δύο κάμερες στο πίσω μέρος, όπως και το G5.

 

Κατά τα άλλα, η κορυφαία συσκευή της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας αναμένεται να έχει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1440 pixels και να βασίζεται στο κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 820. Επίσης αναμένεται να διαθέτει 4GB RAM αλλά και αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.


Η LG λέει πως το διαφημιστικό σποτ γυρίστηκε με την κάμερα του V20. Αν κρίνουμε από το πόσο σταθερό είναι, η ύπαρξη OIS είναι δεδομένη.

 

Link.png Site: GSMArena