Η LG ανακοίνωσε ένα νέο monitor που απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες και έχει την ονομασία 43UD79-B και διαθέτει 42,5 ιντσών πάνελ UHD (ανάλυσης 3840 x 2160 pixels).

Η νέα LG 43UD79-B επιπλέον διαθέτει ένα ωραίο σύνολο από χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και gaming. Το πάνελ που είναι τύπου IPS υποστηρίζει λόγο αντίθεσης 1000:1, γωνίες θέασης 178⁰ καθώς και περισσότερα από 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα.

 

Αν και ο ρυθμός ανανέωσης των 60Hz δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτούς που υποστηρίζουν ορισμένα σύγχρονα gaming monitors, η LG λέει πως η 43UD79-B υποστηρίζει τις λειτουργίες Game Mode, Black Stabilizer και Dynamic Action Sync. Για τους gamers επίσης με κάρτες γραφικών που βασίζονται σε GPUs τύπου Radeon, προσφέρεται συμβατότητα με την τεχνολογία της AMD, FreeSync (επομένως δεν θα διαπιστώσουν screen tearing, stuttering).

 

Στο πίσω μέρος της LG 43UD79-B υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI 2.0 καθώς και δύο είσοδοι HDMI 1.4 ενώ δεν απουσιάζει μία υποδοχή DisplayPort 1.2a με υποστήριξη AMD FreeSync. Επίσης υπάρχει και μία υποδοχή USB-C που μπορεί να διαχειριστεί σήμερα DisplayPort. Με όλες αυτές τις υποδοχές, το monitor μπορεί να λειτουργήσει ως οθόνη για τέσσερις υπολογιστές ή συσκευές παράλληλα, χρησιμοποιώντας ποικιλία από split-screen και picture-in-picture modes.

 

Χρησιμοποιώντας επίσης τις δύο standard USB 3.0 υποδοχές, ο χρήστης με την βοήθεια του monitor μπορεί να χειριστεί δύο υπολογιστές χρησιμοποιώντας ένα σετ με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Τέλος, η οθόνη LG 43UD79-B ενσωματώνει δύο ηχεία Harman Kardon καθώς και τηλεχειριστήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα οθόνη της LG που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μάϊου θα στοιχίζει περίπου $745 στην Ιαπωνική αγορά.

 

Link.png Site: Engadget