Η LG έδωσε μεγάλη σημασία στον ήχο στο V20, ωστόσο τώρα μαθαίνουμε ότι στο V30, όχι μόνο έχει δώσει μεγάλη σημασία στην οθόνη και στον ήχο, αλλά και στην κάμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επερχόμενη ναυαρχίδα της LG, V30, θα διαθέτει σύστημα φακών με το μεγαλύτερο διάφραγμα που έχει παρουσιαστεί σε smartphone μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία έχει προσαρμόσει διάφραγμα f/1.6 στη διπλή κύρια κάμερα του V30, με αποτέλεσμα να εισέρχεται ακόμα περισσότερο φως. Ένας φακός για παράδειγμα με f-stop 1.6 επιτρέπει να εισέλθει 25% περισσότερο φως από ότι ένας φακός με διάφραγμα f/1.8.

 

Το παραπάνω, συνοδεύεται και από ένα νέο σύστημα φακών που η εταιρεία ονομάζεται LG Crystal Clear Lens, ώστε η αναπαραγωγή των χρωμάτων να είναι καλύτερη από τους πλαστικούς φακούς που χρησιμοποιούνται.

 

lgv30.jpg


Σύμφωνα με την LG, η κάμερα του V30 είναι καλύτερη από εκείνη του προκατόχου του συνολικά, μειώνοντας μάλιστα την παραμόρφωση στις άκρες, σε περιπτώσεις “ευρυγώνιων λήψεων”. "Η LG διαθέτει μια απαράμιλλη κληρονομιά στη φωτογραφία με συσκευές smartphone", δήλωσε ο Νοτιοκορεάτικος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών “και η απόφασή μας να υιοθετήσουμε το γυαλί στην κάμερα του V30 είναι γιατί πάντα κάτι τέτοιο αποτελούσε προνόμιο των dSLRs. Και για τους χρήστες για τους οποίους σχεδιάστηκε η σειρά V, πρόκειται για μία σημαντική καινοτομία”. Περισσότερα για τις δυνατότητες της νέας συσκευής της LG θα μάθουμε στις 31 Αυγούστου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα.

 

Link.png Site: Engadget