Λίγες μέρες αφότου η LG μοιράστηκε μαζί μας ορισμένες λεπτομέρειες για το hardware της επερχόμενης κορυφαίας συσκευής της που θα έχει την ονομασία V30 (δείτε εδώ και εδώ), η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και ορισμένα στοιχεία για το λογισμικό.

Το νέο LG V30 θα βασίζεται στη τελευταία έκδοση του Android και στο νέο UX 6.0+. Στο νέο user interface θα βρούμε μεταξύ άλλων μία ημι-διάφανη μπάρα, που η LG ονομάζει Floating Bar και μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιεί συχνότερα. Σε περίπτωση λοιπόν που τη χρειαστείτε δεν έχετε παρά να τη σύρετε από την άκρη, στα δεξιά της οθόνης προς το κέντρο και το αντίθετο αν θέλετε να “τη βγάλετε από τη μέση”.

 

Πέρα την Floating Bar, οι χρήστες του νέου V30 θα μπορούν να επωφεληθούν από την ύπαρξη μίας εξελιγμένης μορφής της Always On Display, η οποία πέρα από το να δείχνει την ώρα, μπορεί να ρυθμιστεί να δείχνει πράγματα όπως τα Quick Tools, τον Music Player ή ακόμα και μία προσωπική φωτογραφία.

 

Από άποψη ασφάλειας, η LG λέει πως χάρη στην λειτουργικότητα Face Recognition ο χρήστης θα μπορεί να ξεκλειδώνει τη συσκευή ενώ θα υπάρχει και Voice Recognition, ένα χαρακτηριστικό που θα χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό της φωνής του χρήστη με self-generated keywords για να ξεκλειδώσει επίσης η συσκευή. Τέλος, το Haptic Feedback του LG V30 θα μπορεί να παραμετροποιηθεί ώστε να περιλαμβάνει συνδυασμούς δόνησης που ταιριάζουν στον ήχο κλήσης του κινητού.

 

gallery_286955_4132_47028.png

 

Link.png Site: GSMArena