Πέρα από το LG Watch Style, η Κορεάτικη εταιρεία μαζί με την Google θα παρουσιάσει και το μεγαλύτερο και πολύ καλύτερα εξοπλισμένο LG Watch Sport.

Τα δύο smartwatches θα είναι τα πρώτα σον κόσμο κατά πάσα πιθανότητα που θα βασίζονται στην 2η έκδοση του Android Wear, του λειτουργικού συστήματος της Google για φορετές συσκευές. Τα LG Watch Sport και LG Watch Style αναπτύχθηκαν από κοινού από τις δύο εταιρείες, στα πρότυπα της σειράς Nexus, παρά την απουσία του co-branding (θα έχουν μόνο το λογότυπο της LG).

 

Πρόσφατα διέρρευσε render του LG Watch Style, ωστόσο για το LG Watch Sport δεν υπάρχει παρά ένα κακής ποιότητας, θολό render που είχε κυκλοφορήσει πριν από αρκετό καιρό (αν και ουσιαστικά πρόκειται για το ρολόι αριστερά στην εικόνα παραπάνω).

 

Το τελευταίο θα κοστίζει $349 στις ΗΠΑ, και επομένως $100 περισσότερα από το LG Watch Style. Για $100 παραπάνω ωστόσο και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, ο χρήστης του LG Watch Sport θα έχει στην διάθεση του επιπλέον 4G LTE δυνατότητες, GPS, NFC –και επομένως υποστήριξη Android Pay-αλλά και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών (heart rate monitor). Επίσης αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία, κάτι που δικαιολογείται από τις περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας και την πληθώρα αισθητήρων.

 

Link.png Site: GSMArena