Πολλές οι πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια για την επερχόμενη ναυαρχίδα της LG, G6, και πρόσφατα, η Κορεάτικη εταιρεία αποκάλυψε ότι πρόκειται να ενσωματώνει 32-bit σύστημα quad-DAC υποσχόμενο βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Η τεχνολογία δίνει πολύ καλύτερο έλεγχο κάθε ακουστικού ανεξάρτητα, με αποτέλεσμα να προσφέρει καθαρότερο και πιο ισορροπημένο ήχο σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η LG σε σχετικό δελτίο τύπου.

 

Η ναυαρχίδα της LG αναμένεται να διατηρήσει την υποδοχή 3.5mm, παρόλο που άλλες εταιρείες έχουν αρχίσει να την εγκαταλείπουν. Το DAC προέρχεται από την εταιρεία ESS που ειδικεύεται στην κατασκευή chipsets ήχου, με την LG να υποστηρίζει πως προσφέρει βελτιωμένο ήχο σε σχέση με το παρόμοιας φιλοσοφίας quad-DAC που βρίσκεται στο V20.

 

Το G6 της LG αναμένεται να παρουσιαστεί στις 26 Φεβρουαρίου και αναμένεται να διαθέτει οθόνη ανάλυσης 2880 x 1440 pixels με την ασυνήθιστη αναλογία πλευρών 18:9. Η συσκευή θα είναι επίσης αδιάβροχη και θα χρησιμοποιεί τον Google Assistant, ένα χαρακτηριστικό που ορισμένοι πιστεύουν πως θα γίνει “στάνταρντ” στις ναυαρχίδες Android από αυτή τη χρονιά. Επιπλέον, η εταιρεία υπόσχεται “αξιοπιστία”, και πως δεν πρόκειται να δούμε τα… bootloops που είδαμε σε άλλες συσκευές της.

 

Link.png Site: Engadget