Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η LG ανακοίνωσε ότι το νέο γραφικό περιβάλλον που εγκαινίασε με το G3, θα βρει το δρόμο του στα οικονομικά και μεσαία μοντέλα της εταιρείας, χωρίς να γίνεται αναφορά για κορυφαία μοντέλα της εταιρείας όπως το G2.

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει το δρόμο τους πάντως αν πιστέψουμε αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας TuttoAndroid στο οποίο υπάρχει η επιβεβαίωση ότι το επιτυχημένο G2 θα αποκτήσει το εντελώς ανανεωμένο περιβάλλον του G3, μέσω αναβάθμισης που θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους.

 

Έχοντας αποσπάσει αρκετά βραβεία για το νέο flat σχεδιασμό και τα ανανεωμένα εικονίδια, το ανανεωμένο περιβάλλον της LG με την ονομασία Optimus UI διαθέτει επιπλέον μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως το Smart Keyboard, Smart Notices, LG Health αλλά και μια ανανεωμένη οθόνη ειδοποιήσεων. Για αρκετούς, το γραφικό περιβάλλον του G2 ήταν και το μεγαλύτερο μειονέκτημα της συσκευής κάτι που η εταιρεία φαίνεται να έλαβε υπόψη της στο διάδοχο της συσκευής. Μάλιστα οι τολμηροί, μπορούν ήδη να προχωρήσουν στην αλλαγή του γραφικού περιβάλλοντος του G2 με αυτό του G3, φτάνει να ακολουθήσουν τις οδηγίες της συνήθους ύποπτης κοινότητας του XDA Devs αν και τα προβλήματα παραμονεύουν.

 

 

 

 

 

Τα καλά νέα για τους κατόχους του G2 δε σταματούν εδώ αφού οι πληροφορίες της ιστοσελίδες επιβεβαιώνουν την κυκλοφορία της έκδοσης Android L μέσα στο 2015 χωρίς να δίνονται όμως περισσότερες πληροφορίες.

 

Link.png Site: TuttoAndroid