Τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε η φήμη ότι η LG εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone με την ονομασία G6 Mini.

Πρόσφατα, ο γνωστός leaker Evan Blass (@evleaks) ωστόσο αποκάλυψε πως το handset τελικά θα λανσαριστεί με την ονομασία LG Q6. Ο αριθμός μοντέλου της συσκευής είναι M700 και θα διαθέτει οθόνη 18:9 στις 5,4 ίντσες.

 

Αν και ο @evleaks στο tweet του κάνει λόγο για 18.5:9, που είναι η αναλογία πλευρών των Galaxy S8/ S8+ παραδέχτηκε σε σχετική παρατήρηση ενός χρήστη το λάθος του, και έτσι η LG δεν υϊοθέτησε την αναλογία της οθόνης των ναυαρχίδων της Samsung). Η οθόνη διατηρεί λοιπόν την αναλογία πλευρών που πρωτο-συναντήσαμε στο G6 και επομένως το “μακρόστενο” design αλλά βεβαίως είναι μικρότερης διαγωνίου από εκείνη της ναυαρχίδας της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας (5,7 ίντσες).


Η αναλογία “screen-to-body” θα είναι λίγο κάτω από το 80%, την ώρα που στην περίπτωση του G6 είναι περίπου 78,6%. Η συσκευή πρόκειται να διαθέτει 3GB RAM και η κύρια κάμερα της συσκευής αναμένεται να βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels.

 

Δυστυχώς δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει πληροφορίες για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής και επομένως δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται να βασίζεται στο ίδιο το Snapdragon 821 που βασίζεται και το G6 ή αν η LG σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κάποιο μικρότερης δυναμικής chipset.

 

Link.png Site: GSMArena