Ένα έξυπνο σπίτι οραματίζεται η LG και παρουσιάζει στη CES 2013 τις λειτουργίες της υπηρεσίας Smart Home οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητα και φέρνουν την άνεση στο σπίτι των καταναλωτών.

Το σύστημα προηγμένης τεχνολογίας συνδυάζει τις εξελιγμένες τεχνολογίες κοινής χρήσης πολυμέσων του SmartShare, με τις ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης των οικιακών συσκευών του SmartControl, επιτρέποντας στο χρήστη να έχει τον απόλυτο έλεγχο του Smart Home περιβάλλοντος.

 

Οι καταναλωτές μπορούν να ξεκινήσουν τη λειτουργία του πλυντηρίου τους, να ελέγξουν τι υπάρχει μέσα στο ψυγείο ή να καθαρίσουν το σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα και όλα αυτά ενώ βρίσκονται εκτός σπιτιού. Επιπλέον, μπορούν να ελέγξουν το πλυντήριο ή το φούρνο από τον καναπέ, με τη Smart TV και το Magic Remote της LG. Χάρη στην εφαρμογή SmartControl της LG, οι οικιακές εργασίες δεν θα εμποδίσουν τον καταναλωτή να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ταινία ή εκπομπή.

 

ccs-39041-0-61897300-1357580302_thumb.jpg

 

«Η υπηρεσία Smart Home είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της δέσμευσης της LG για την παροχή αληθινής τεχνολογίας σύγκλισης στο σπίτι του καταναλωτή», δήλωσε ο Dr. Scott Ahn, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της LG Electronics. «Το SmartShare προσφέρει ποικιλία επιλογών για τη διανομή ψηφιακού περιεχομένου μεταξύ των συσκευών. To SmartControl επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει τις οικιακές συσκευές και τα προϊόντα ψυχαγωγίας της LG από όπου βρίσκεται, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SmartControl για smartphones και Smart TVs».

 

Το SmartShare περιλαμβάνει το one-touch NFC tagging για τη στιγμιαία μεταφορά περιεχομένου από μια συσκευή σε μια άλλη μέσω WiFi ή 3G/4G. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να μοιραστούν φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους περιεχόμενο, το οποίο είναι αποθηκευμένο σ’ ένα smartphone ή laptop, με τη Smart TV της LG. Η εφαρμογή SmartShare προσφέρει ολοκληρωμένη ανασκόπηση περιεχομένου, το οποίο απαριθμεί όλα τα αρχεία που βρίσκονται σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή, κάνοντας την αναζήτηση και την πρόσβαση του περιεχομένου πιο εύκολη από ποτέ.

 

Το SmartControl, το σύστημα διαχείρισης οικιακών συσκευών της LG, προσθέτει επιπλέον αξία στη μοναδική ποικιλία των έξυπνων οικιακών συσκευών της LG. Με την one-touch εγγραφή στο NFC, είναι εφικτό για το χρήστη να διαχειριστεί αποδοτικά το έξυπνο πλυντήριο, ψυγείο, φούρνο και τη HOM-BOT ρομποτική σκούπα της LG μέσω του interface του SmartControl. Η εύχρηστη εφαρμογή δίνει τον απόλυτο έλεγχο στο χρήστη, ανεξάρτητα από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση. Επιπλέον, το SmartControl επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει εξ αποστάσεως το εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα Smart Home της LG και να δώσει απλές φωνητικές εντολές στις συσκευές μέσω του smartphone.

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/471445-%CE%B7-lg-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA/[/url]']Δελτίο Τύπου