Πέρυσι, παράλληλα με το V50 ThinQ, η LG παρουσίασε και μία θήκη που μετά τη σύνδεση της με το κινητό, προσέθετε μία δεύτερη οθόνη.

Χάρη στην θήκη (dual screen folio case) οι χρήστες του V50 ThinQ είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την 2η οθόνη των 6,2 ιντσών για να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους (multitasking) ή τις δυνατότητες τους στο gaming. Τώρα, η LG φαίνεται πως με το επερχόμενο V60 ThinQ που θα παρουσιάσει στην έκθεση IFA, στο Βερολίνο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σκέφτεται να κάνει κάτι παρόμοιο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως σκέφτεται να προσαρμόσει στο αξεσουάρ μία 2η οθόνη ακριβώς όμοιας διαγωνίου με την κύρια οθόνη και όχι μικρότερη και με μεγαλύτερη περιθώρια όπως στην περίπτωση του αξεσουάρ "Dual Screen" για το V50 ThinQ. Επιπλέον, η 2η γενιά της θήκης φαίνεται εξωτερικά να διαθέτει μία ακόμη, μικρή, οθόνη για την απεικόνιση διάφορων ειδοποιήσεων, της ώρας ή της ημερομηνίας κ.ά.   

Δυστυχώς, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν έδωσε στην δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για την θήκη ενώ δεν έχουμε και πληροφόρηση για το V60 ThinQ. Περισσότερα λογικά –αν βεβαίως δεν έχουν διαρρεύσει νωρίτερα- θα μάθουμε στις 6 Σεπτεμβρίου και από την φετινή έκθεση IFA που όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, στην Γερμανία.

GSMArena