Η LG ανακοίνωσε τα νέα smartwatches της Watch Style και Watch Sport και όπως είναι φυσιολογικό διαθέτουν προεγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για wearables, Android Wear 2.0. Τα δύο νέα smartwatches της εταιρείας θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στις 10 Φεβρουαρίου.

Το LG Watch Style είναι το μικρότερο και οικονομικότερο smartwatch από τα δύο και διαθέτει οθόνη τεχνολογίας P-OLED ανάλυσης 360 x 360 pixels με διάμετρο 1,2 ιντσών. Εξοπλίζεται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 2100 με 512ΜΒ RAM και 4GB storage καθώς και με μπαταρία χωρητικότητας 240mAh, η οποία φορτίζεται ασύρματα.

 

Η συσκευή διαθέτει ambient light sensor, WiFi και Bluetooth ενώ καλύπτει τις προδιαγραφές IP67 (αντέχει στο νερό και στη σκόνη) και διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι. Θα κυκλοφορήσει με τιμή $249 στις εκδόσεις Titanium και Silver και με τιμή $279 στην έκδοση Rose Gold.

 

Το Sport Watch είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και καλύτερα εξοπλισμένο, ωστόσο είναι και ακριβότερο. Έτσι, διαθέτει οθόνη P-OLED με διάμετρο 1,38 ιντσών ανάλυσης 480 x 480 pixels και βασίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100 με 768MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου αλλά και μπαταρία χωρητικότητας 430mAh. Από άποψη αισθητήρων, ο εξοπλισμός του μπορεί να χαρακτηριστεί πλήρης, και έτσι διαθέτει ambient light sensor, barometer, heart rate monitor, NFC, GPS, 4G LTE, WiFi και Bluetooth. Επίσης καλύπτει τις προδιαγραφές IP68 και επομένως αντέχει στη σκόνη και στο νερό.

 

Το Watch Sport της LG θα κυκλοφορήσει σε Titanium με τιμή $349 αλλά και σε έκδοση Dark Blue, με την τελευταία να πωλείται αποκλειστικά στο online store της Google. Τα δύο νέα smartwatches της LG θα κυκλοφορήσουν πέρα από τις ΗΠΑ (στις 10 Φεβρουαρίου) και στον Καναδά, στη Ρωσία, στη Σαουδική Αραβία, στη Ν. Αφρική, στη Ν. Κορέα, στη Ταϊβάν, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 


gallery_286955_3695_41132.jpg

 


Link.png Site: GSMArena