Στις αρχές του μήνα, η LG λανσάρισε την υπηρεσία mobile πληρωμών LG Pay στη Ν. Κορέα, η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το G6.

Για να επεκτείνει ωστόσο τη χρήση του LG Pay, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία αποφάσισε το λανσάρισμα δύο ακόμη smartphones στη σειρά G6, τα LG G6 Pro και G6 Plus. Μέσα ενημέρωσης από τη Ν. Κορέα αναφέρουν ότι τα νέα smartphones πρόκειται να λανσαριστούν επίσημα στις 27 Ιουνίου και από τις τρεις μεγάλους παρόχους στη Ν. Κορέα (SK Telecom, LG Telecom και KTF). Όσον αφορά στα κόστη, λέγεται πως το LG G6 Pro θα στοιχίζει στην Ν. Κορέα περίπου $712 ενώ το G6 Plus θα στοιχίζει $890 (το απλό G6 έχει κόστος περίπου $801).

 

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα πληροφορίες για τις προδιαγραφές τους, η LG για να τα διαφοροποιήσει από το κανονικό G6 θα τα κυκλοφορήσει και σε Astro Black, φινίρισμα το οποίο ανάλογα με τη γωνία που πέφτει πάνω του φως θα επιδεικνύει διαφορετικούς χρωματικούς τόνους (π.χ πολύ σκούρο μπλε, πράσινο).

 

Μαθαίνουμε επίσης ότι το LG G6 Plus θα διαθέτει 128GB αποθηκευτικού χώρου και πως θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Το LG G6 Pro από την άλλη θα ενσωματώνει 32GB αποθηκευτικού χώρου όπως και το απλό G6. Επειδή η ύπαρξη των δύο συσκευών δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία σκοπεύει να τα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.

 

Link.png Site: PhoneArena