Την πρώτη της «έξυπνη» λάμπα ανακοίνωσε η LG, μια νέα προιοντική κατηγορία για την Κορεατική εταιρεία μετά την πρόθεση της να κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο της smartwatch.

Η Smart Bulb όπως είναι η επίσημη ονομασία της λάμπας, θεωρείται απάντηση στη Philips Hue και επιτρέπει μια σειρά από λειτουργίες μέσω εφαρμογής που είναι διαθέσιμη για iOS ή Android πλατφόρμα. Όπως αναφέρει η LG, η Smart Bulb έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και είναι σε θέση να διαρκέσει για μια δεκαετία αν χρησιμοποιείτε 5 ώρες καθημερινά ενώ υποστηρίζει τη Bluetooth τεχνολογία.

 

Στις λειτουργίες της περιλαμβάνεται αυτή της ασφάλειας όπου η λάμπα ανάβει σε τακτά χρονιά διαστήματα έτσι ώστε να δίνει την εντύπωση ότι κάποιος βρίσκεται εντός σπιτιού καθώς και λειτουργία "παιχνιδιού" με τη λάμπα να αντιδρά στη μουσική. Επιπλέον μόνο για τις Android συσκευές θα υπάρχει και η δυνατότητα να αναβοσβήνει όταν δέχεστε τηλεφωνική κλήση.

 

Η τιμή της LG Smart Bulb στην Κορέα έχει οριστεί στα 35.000 won (32 δολάρια), χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για τις προθέσεις της LG στην κυκλοφορία της σε άλλες αγορές.

 

Link.png Site: http://www.androidcentral.com/lg-announces-new-smart-bulb[/url]']AndroidCentral