Η φουτουριστική τυλισσόμενη LG SIGNATURE OLED TV R που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση CES πριν από τρία χρόνια πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τιμή… $100.000.

Όπως λέει η Κορεάτικη εταιρεία, χωρίς τους περιορισμούς του οπίσθιου φωτισμού, η τεχνολογία OLED όχι μόνο μπορεί να προσφέρει το τέλειο μαύρο και αντίθεση, για να παρακολουθούμε ταινίες με εικόνα που είναι εξαιρετικά ακριβής και ρεαλιστική, αλλά χάρη στην εξαιρετικά λεπτή κατασκευή παρέχει δυνατότητα περιτύλιξης, ώστε η τηλεόραση και τα έπιπλα σε έναν χώρο να γίνονται ένα.

Η 65 ιντσών LG SIGNATURE OLED TV R ξετυλίγεται και ξεπροβάλλει από την αλουμινένια θήκη-βάση της, η οποία εξοπλίζεται με ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου Dolby Atmos. Η τηλεόραση διαθέτει και μία λειτουργία, την οποία η LG αποκαλεί Line View, κατά την οποία η οθόνη ξεπροβάλλει από τη θήκη της μέχρι την μέση περίπου για να δείχνει ένα ρολόι, φωτογραφίες, λειτουργίες ελέγχου της μουσικής κ.ά.

backspedup.gif

Όσον αφορά στην τεχνολογία του πάνελ της τηλεόρασης, υποστηρίζει Dolby Vision, ρυθμό ανανέωσης 120Hz σε ανάλυση 4K για gaming, Variable Refresh Rate, αυτόματη λειτουργία χαμηλής υστέρησης και ένα σωρό άλλες λειτουργίες που θα περιμένατε από μία κορυφαία OLED τηλεόραση σήμερα. Η εταιρεία λέει ότι ο μηχανισμός που επιτρέπει στην τηλεόραση να τυλίγεται και να ξετυλίγεται έχει αξιολογηθεί στις 50.000 αναδιπλώσεις, και αυτό σημαίνει πολλά χρόνια χρήσης χωρίς προβλήματα.

Οι προ-παραγγελίες για την τηλεόραση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ξεκινούν μέσα στον Αύγουστο.

 

  • Like 1
  • Thanks 1