Με μοναδική προϋπόθεση να είναι η τηλεόραση να τρέχει webOS 4.0 ή νεώτερη έκδοση

Πρόσβαση στην streaming υπηρεσία Apple Music έχουν πλέον οι κάτοχοι Smart τηλεοράσεων LG, η οποία υποστηρίζεται από όλα τα μοντέλα της εταιρείας που τρέχουν webOS 4.0 ή νεώτερη έκδοση του λειτουργικού. Αυτό ίσως απογοητεύσει κάποιους χρήστες, καθώς το webOS 4.0 κυκλοφόρησε το 2018 και η πρόσβαση περιορίζεται σε σχετικά νεώτερα μοντέλα.

Αν η τηλεόρασή σας υποστηρίζει Apple Music, θα βρείτε ένα γραφικό περιβάλλον παρόμοιο με αυτό που θα συναντήσει κανείς στο Apple TV. Γραφικές ομοιότητες υπάρχουν και με την εμπειρία σε iPad, iPhone, Android και PC. Η υπηρεσία για την LG έχει πρόσβαση σε όλα τα μουσικά κομμάτια, λίστες μουσικής, 4K μουσικά βίντεο και livestream υλικό του Apple Music Radio. Επιπλέον, υποστηρίζει συγχρονισμένους στοίχους.

Η κυκλοφορία της υπηρεσίας επαληθεύει τον στόχο της Apple, στο να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συσκευές πέρα από αυτές που κατασκευάζει η ίδια. Έτσι, η εταιρεία μπορεί να προσελκύσει νέους πιθανούς πελάτες που δεν έχουν επαφή με το οικοσύστημά της και να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως Spotify και Netflix.

  • Like 2