Με την έλευση του LG G2 είδαμε για πρώτη φορά τη λειτουργία "Knock" σε συσκευές της Κορεάτικης εταιρείας, με τα G Pad 8.3 και G Flex να ακολουθούν. Όμως, όπως φαίνεται και η "μικρότερη" σειρά θα λάβει την επιλογή μέσω σχετικού update.

Η LG Electronics ανακοίνωσε σήμερα πως η σειρά συσκευών L δεύτερης γενιάς (Series II) θα λάβουν τον επόμενο μήνα μία σχετική αναβάθμιση λειτουργικού, όπου θα τους δίνεται η δυνατότητα να ενεργοποιήσουν το "Knock" ή αλλιώς "KnockON". Για όσους δε γνωρίζουν, το "Knock" απενεργοποιεί την οθόνη των υποστηριζόμενων συσκευών (δηλαδή sleep mode), με τη συσκευή να ενεργοποιείται με διπλό πάτημα επί της οθόνης, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τη "Γρήγορη Ματιά" που είχαμε δει σε Symbian συσκευές και από το GDR2 Update στα περισσότερα μοντέλα Lumia.

 

Σύμφωνα με την LG η προαναφερθείσα επιλογή διευκολύνει αρκετά τους χρήστες, καθώς δε χρειάζεται να ψάχνουν το πλήκτρο ενεργοποίησης κάθε φορά που θα θέλουν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους, με την κατανάλωση ενέργειας να είναι ελάχιστη.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/LGs--L-Series-II-phones-to-get-premium-Knock-feature-via-maintenance-update-in-January_id50772[/url]']Phone Arena