Το LG G2, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην έκθεση IFA, είναι ένα από τα Android smartphones που διέθεσε η LG πρόσφατα, με οθόνη 5.2 ιντσών και με απειροελάχιστο bezel οθόνης.

Η εταιρεία ευελπιστεί σε μια ιδιαιτέρως ικανοποιητική πορεία της συσκευής, επιβεβαιώνοντας και επισήμως σε event που είχε διοργανώσει στην Ταϊβάν, ότι σκοπεύει να διαθέσει περίπου 10 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως. Ειδικότερα στη χώρα αυτή η εταιρεία αναμένεται να πουλήσει 20.000 μονάδες της συσκευής, που αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό μεριδίου της τάξεως του 10% για την κατηγορία των «ακριβών» smartphones στη συγκεκριμένη αγορά.

 

Την ίδια ώρα, τα όποια προβλήματα στην παραγωγική διαδικασία έχουν πλέον επιλυθεί και η εταιρεία είναι σε θέση να προμηθεύσει εμπόρους λιανικής πώλησης με ικανοποιητικό απόθεμα. Με βάση τις δικές μας πληροφορίες, το LG G2 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στη χώρα μας με τιμή €599.

 

Link.png Site: ']phonearena.com

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lg/%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-g2-video-r5259']Πρώτη επαφή με το LG G2 (video)