Η LG ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι οι εφαρμογές Apple TV και Apple TV+ είναι πλέον διαθέσιμες στις τηλεοράσεις 2019 και σε περισσότερες από 80 χώρες.

Αυτό σημαίνει, ότι το Apple TV μέσω του LG Home Launcher, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους έξυπνων τηλεοράσεων της LG να προχωρήσουν σε εγγραφή και να παρακολουθήσουν το πρωτότυπο περιεχόμενο της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας Apple TV+, ανάμεσα στο οποίο βρίσκονται τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές όπως οι The Morning Show, See, Servant και Little America.

Η LG επίσης λέει ότι με την εφαρμογή Apple TV, οι κάτοχοι των LG τηλεοράσεων μπορούν επίσης να εγγραφούν σε τηλεοπτικά κανάλια της Apple – με απευθείας συνδρομές σε υπηρεσίες βίντεο υψηλής ποιότητας που διατίθενται τόσο online όσο και offline, ad-free και on demand - και να έχουν πρόσβαση στη βιντεοθήκη του iTunes και να αγοράζουν ή να νοικιάζουν επιλέγοντας από περισσότερες από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, απλά με ένα γρήγορο κλικ στο LG Magic Remote. Με μία ευρεία γκάμα περιεχομένου που διατίθεται σε Dolby Vision, η εφαρμογή Apple TV, υποστηρίζει η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία, ταιριάζει απόλυτα στις τηλεοράσεις της. Να αναφέρουμε ότι οι LG τηλεοράσεις 2019 υποστηρίζουν Apple AirPlay 2, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ή να μεταδίδουν περιεχόμενο από το iPhone, το iPad ή το Mac απευθείας στην LG τηλεόραση τους.

apple_tv_app_now_on_2019_lg_tvs_1_0.jpg.4a42eb8dc261f6abbf4870285eefc139.jpg

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων OLED και NanoCell (σειρές SM9X και SM8X) της LG μπορούν πλέον να απολαύσουν τις δυνατότητες που τους προσφέρουν τα Apple TV, AirPlay 2 και HomeKit. Μέσα στο επόμενο διάστημα, η εφαρμογή Apple TV θα είναι διαθέσιμη και σε επιλεγμένες UHD τηλεοράσεις (σειρές UM7X και UM6X) επίσης. Η εφαρμογή Apple TV και η Apple TV+ θα είναι διαθέσιμες στις τηλεοράσεις 2020 που θα κυκλοφορήσουν και στα μοντέλα 2018 της LG αργότερα φέτος, μέσω αναβάθμισης του firmware.