Ακόμη ένα σημαντικό πελάτη φαίνεται να προσέθεσε η LG Display στο χαρτοφυλάκιο της, την κινέζικη Huawei.

Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατασκευάζει την κυρτή OLED οθόνη του Huawei Porsche Design Mate RS. Να αναφέρουμε πως η LG δεν ανέλαβε τη παραγωγή των οθονών για το Huawei P20 Pro, οπότε η συμφωνία της με την Huawei αφορά σχετικά μικρές ποσότητες.

Παρόλα αυτά, η Huawei είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο και η LG Display, σύμφωνα με αναφορές “δίνει ιδιαίτερα προσοχή” στη σύμβαση της με τη Huawei. Αν τα πράγματα πάνε καλά, θα υπάρξουν σημαντικά περιθώρια για να αυξηθούν σε σημαντικό αριθμό οι παραγγελίες.

To Huawei Porsche Design Mate RS, όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, είναι ένα από τα λίγα smartphones που ενσωματώνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, με την ιστοσελίδα ETNews να ισχυρίζεται πως η LG ήταν υπεύθυνη για την επιτυχημένη συνύπαρξη της οθόνης της και του κατασκευασμένου από τη Goodix αισθητήρα.

Η LG Display όπως είναι προφανές ικανοποιεί και τις ανάγκες σε οθόνες και της LG Mobile, ενώ παράγει και την οθόνη για Pixel 2 XL της Google ενώ συνεργάζεται και με τη Xiaomi αλλά και με άλλες εταιρείες.

5ac48081aff7e_maters.jpg.9b59335e0160810019bf77ed8a36359c.jpg

GSMArena