Η επίσημη ανακοίνωση του G Flex μας έρχεται σήμερα από την Κορέα, όπου η LG ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone το οποίο διαθέτει κυρτή οθόνη.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Round το οποίο διαθέτει κυρτή οθόνη από την αριστερή έως τη δεξιά πλευρά της συσκευής αλλά το G Flex είναι πιο εντυπωσιακό αφού η κυρτή οθόνη απλώνεται από την πάνω πλευρά του smartphone έως την κάτω.

 

Η LG ισχυρίζεται ότι το G Flex είναι το πρώτο "αληθινό" smartphone με κυρτή οθόνη με καλύτερη εργονομία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων και την παρακολούθηση ταινιών. Πιο χαρακτηριστική είναι η τεχνολογίας αυτοΐασης που διαθέτει η συσκευή, με την LG να τη συγκρίνει με το Wolverine των X-Men αφού μέσω μιας ειδικής επίστρωσης στο πίσω μέρος, το G Flex μπορεί να "ξεφορτώνεται" τις γρατσουνιές μέσα σε λίγα λεπτά.

 

20131028090713.jpg

Οι διαστάσεις της OLED οθόνης είναι στις 6 ίντσες με ανάλυση 720p ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε το Snapdragon 800 soc με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.26 GHz, 2GB RAM, 32 GB αποθηκευτικό χώρο, microSD θύρα και 13mp κάμερα. Υποστηρίζει συνδέσεις με τα LTE-A δίκτυα της Κορέας ενώ "τρέχει" την έκδοση 4.2.2 του Android με την προσθήκη του γραφικού περιβάλλοντος της LG. Το βάρος της συσκευής είναι στα 177 γραμμάρια ενώ οι διαστάσεις της είναι στα 160.5 x 81.6 χιλιοστά με το πάχος να κυμαίνεται από τα 7.9 έως τα 8.7 χιλιοστά. Το LG G Flex ξεχωρίζει ακόμα και για την μπαταρία του με χωρητικότητα 3.500 mAh για την οποία είχαμε μάθει σχετικά μερικές ημέρες πριν.

 

Από τις λίγες αλλαγές στο περιβάλλον που κάνουν χρήση και της κυρτής οθόνης είναι ένα δυναμικό wallpaper το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος και κινείται ανάλογα με την κίνηση του κινητού ενώ εμφανίζει και διαφορετικό εφέ ανάλογα με το ποιο μέρος της οθόνης πατάει ο χρήστης.

 

Link.png Site: http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/63988[/url]']LG Press