Η LG προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση του G Pro Lite, ενός νέου smartphone το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει αρκετές από τις δυνατότητες του Galaxy Note, σε μια όμως πιο οικονομική πρόταση.

Στο G Pro Lite βλέπουμε οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 540 x 960 ενώ ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος κατασκευής MediaTek χρονισμένος στο 1 GHz με 1 GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μόλις 8 GB αλλά μπορούμε να τον επεκτείνουμε μέσω microSD θύρας με επιπλέον 32 GB. Διαθέτει διαστάσεις 150.2x76.9x9.4 χιλιοστά και βάρος 161 γραμμάρια.

 

Όπως και η σειρά Galaxy Note, έτσι και στο LG G Pro Lite υπάρχει stylus, η ψηφιακή πένα δηλαδή η οποία δίνει τη δυνατότητα για κάποιες συγκεκριμένες χρήσεις όπως την καταγραφή σημειώσεων με το γραφικό μας χαρακτήρα, πάντα με τις προσθήκες που έχει κάνει η LG στο Android 4.1.2 Jelly Bean.

 

Ακόμα βρίσκουμε δύο κάμερες, μία στο 1.3mp και μία στο πίσω μέρος στα 8mp ενώ θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με δυνατότητα διπλής sim. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.180 mAh και είναι αποσπώμενη.

 

Αρχικά αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Λατινική Αμερική, με επιλεγμένες Ασιατικές χώρες να ακολουθούν ενώ κοντά στα μέρη μας αναμένεται να κάνει πρώτα την εμφάνιση του στη Ρωσία με τιμή την οποία η LG δεν αναφέρει ακόμα.

 

Link.png Site: http://lgnewsroom.com/newsroom/contents/63961[/url]']LG NewsRoom