Παραδοσιακά από την Κορέα ξεκινά η LG την αναβάθμιση στη νέα έκδοση του Android, την 7.0 Nougat για τους κατόχους του G5, με την εταιρεία να έχει παρουσιάσει και το πρώτο smartphone της αγοράς με τη συγκεκριμένη έκδοση, το V20.

H LG είναι από τα πρώτα μεγάλα ονόματα που προχωρούν στην κυκλοφορία της αναβάθμισης για ένα από τα κορυφαία της μοντέλα για το 2016 όταν άλλες εταιρείες όπως η Samsung βρίσκονται ακόμα σε περίοδο δοκιμών. Τις επόμενες εβδομάδες η αναβάθμιση αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και στους κατόχους του G5 στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ασία και φυσικά την Ευρώπη φέρνοντας τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας της Google.

 

Ένα από αυτά είναι η βελτιωμένη λειτουργία Doze που υπόσχεται μεγαλύτερη αυτονομία στη συσκευή απενεργοποιώντας τη λειτουργία των εφαρμογών στο παρασκήνιο όσο το smartphone δεν χρησιμοποιείται. Ακόμα με το Android 7.0, οι μελλοντικές αναβαθμίσεις θα είναι πολύ πιο γρήγορες αφού το κατέβασμα και η εγκατάσταση θα γίνεται στο παρασκήνιο όσο ο χρήστης χρησιμοποιεί τη συσκευή του, με τη μοναδική κίνηση που να απαιτείται να είναι η επανεκκίνηση της συσκευής μετά από εμφάνιση σχετικού μηνύματος.

 

Για την ώρα η LG δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση για το αν η αναβάθμιση θα φτάσει και σε παλαιότερα μοντέλα της σειράς όπως το G4 και το G3.

 

Link.png Site: PhoneArena